Balte levněji
o obalech bez obalu

optimalizujte svoje náklady na balení

Blog

Kategorie článků: Exportní balení


Konzervačný olej alebo antikorózna fólia? Čo sa mi oplatí viac?

Bývali časy, keď si vedúci výroby a technológovia túto otázku nekládli. Antikorózne obalové materiály na našom trhu jednoducho neboli a tak sa všetko kovové, čo bolo treba protikorózne chrániť, jednoducho ošetrilo konzervačným olejom v nádeji, že viac sa už urobiť nedá. Doba však pokročila, technológie tiež, a tak je na mieste otázka, či sa mi to vôbec ešte oplatí?

čístKonzervačný olej alebo antikorózna fólia? Čo sa mi oplatí viac?

Čas jsou peníze

V každém druhém článku na našem blogu vysvětlujeme, že náklady na balení nejsou pouze náklady na obal. K nákladům na balení patří také cena transportu a skladování prázdných obalů, výdaje spojené s přípravou obalu a zabalení produktů, ekonomické dopady (často nevyčíslené) na životní prostředí, náklady na administrativu, manipulaci atd. Nehledě na to, že výsledné balení výrazně ovlivňuje také následující logistický řetězec a zákaznickou zkušenost. Zkrátka posuzovat obal jen z hlediska jeho ceny je přinejmenším krátkozraké.

čístČas jsou peníze

Exportní balení (samozřejmě levněji)

V dnešním provázaném světě, kdy obchoduje každý s každým a materiály, polotovary a produkty nacestují tisíce kilometrů, jsou na obaly kladeny opravdu vysoké nároky. A netýká se to zdaleka jen spotřebitelských obalů. Asi nejnáročnější oblastí je exportní neboli zámořské balení, v rámci kterého jsou baleny například technologické celky, strojní zařízení, dopravní prostředky větších rozměrů a vysoké hodnoty. Ale i v rámci tak náročného balení se dá optimalizovat, aplikovat moderní postupy a materiály.

čístExportní balení (samozřejmě levněji)
1

© BALTE LEVNĚJI 2014, všechna práva vyhrazena  |   Zásady používání cookies    Nastavení cookies    Zásady ochrany osobních údajů  |  vytvořil Kurzor, s.r.o.

Kurzor.net